Dit vinden wij belangrijk!

Klantgerichtheid 

Wij vormen een team van acht goed opgeleide mensen met elk hun eigen specialisme. Onderling werken we uiteraard nauw samen om onze klanten te kunnen voorzien van het juiste advies of om te ondersteunen bij schade of P&O zaken. We besteden veel tijd om de kwaliteit van onze dienstverlening te bewaken. Onze kernwaarden zijn: integriteit, klantgerichtheid, gedrevenheid en vakkennis. In onze werkgroepen bespreken we regelmatig hoe we deze kernwaarden blijvend kunnen handhaven.

Integriteit   

Dit is voor ons een belangrijk begrip. Wij zijn ons er uitstekend van bewust dat we privacy gevoelige informatie beheren. Het is voor u van het grootste belang dat we hier goed en integer mee omgaan. De informatie die u over uzelf of over uw bedrijf geeft is noodzakelijk om tot de juiste adviezen te komen, maar zal te allen tijden zorgvuldig behandeld en gearchiveerd worden. Onderling hebben we afspraken gemaakt over verwerking van deze informatie en zorgen we er vanzelfsprekend voor dat de informatie binnen ons team blijft.   

 

terug

Gedrevenheid 

Wij denken graag in oplossingen. Oplossingen op problemen of vragen waar u tegenaan loopt. Onze drive zit in het zoeken naar mogelijkheden en overleggen met specialisten binnen ons netwerk om u verder te kunnen helpen. Om uw wensen en situatie goed te kunnen begrijpen en hier op in te kunnen spelen is het van belang dat we u goed leren kennen. We stellen vragen en aan de hand van uw antwoorden kunnen wij u voorzien van het juiste advies. Wij behartigen uw belangen en gaan altijd voor de beste oplossing.


Vakkennis
 

Ieder van ons heeft een eigen opleidingsplan. Periodiek bespreken we elkaars ambities en de mogelijkheden om kennis te vergaren. De wetgeving verandert voortdurend. U kunt erop vertrouwen dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en de mogelijkheden voor u. De wet financiele dienstverlening stelt eisen aan regelmatige educatie. Wij beschikken tijdig over de juiste opleidingen en diploma's.