Bent u op de juiste manier verzekerd?

Een verzekering die bij u past!

Verschillende situaties in uw leven, vragen om verschillende verzekeringen. Een koophuis brengt bijvoorbeeld andere verzekeringen met zich mee dan een huurhuis en er zit nogal een verschil of u alleenstaand, samenwonend of een huishouden met kinderen hebt. 

Om tot een goed persoonlijk advies te komen brengen we uw situatie zorgvuldig in kaart. We hebben specifieke vragenlijsten ontwikkeld voor de belangrijkste particuliere verzekeringen. Per verzekering nemen onze adviseurs de vragen met u door.  Op basis van uw antwoorden stelt onze adviseur uw klantprofiel samen en vergelijkt de producten van meerdere verzekeraars met elkaar. Wat het beste bij uw situatie past, ongeacht of dit producten van verschillende verzekeraars zijn, worden opgenomen in één pakket.

Zo weet u zeker dat u kunt rekenen op de juiste verzekering op de momenten dat het echt nodig is. En wat misschien nog wel meer rust geeft; áls u het nodig hebt, staan wij altijd voor u klaar om de afwikkeling te verzorgen. Wel zo prettig!