Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keus

Ons advies bij het maken van de juiste keus voor 2019

Je zorgverzekering kan jaarlijks worden aangepast. in onze zorgmail staan een aantal aanwijzingen die interessant voor je kunnen zijn, plus tips en aandachtspunten waardoor je de mogelijkheden van je zorgverzekering optimaal kunt benutten.

CZ kan je ook helpen om de juiste zorg te kiezen

De primaire taak van de zorgverzekeraar is om je zorgkosten te vergoeden en de zorgkosten te regulieren. De zorgverzekeraar kan je ook helpen bij gezondheidsvragen, bij de organisatie van mantelzorg, acute zorg, de mogelijkheid van een second opinie, de juiste behandelaar etc. bel 088-5557333 deze lijn is 24 uur per dag beschikbaar, je krijgt een speciaal opgeleide verpleegkundige van CZ aan de lijn.

Tip: Je kunt je vragen ook stellen via een app op je smartphone, je kunt zelfs een foto sturen die door de verpleegkundige beoordeeld kan worden.

De zorg die de huisartsenpost biedt is vertrouwd en dichtbij

Tip: Ga eerst naar de huisarts (post) in plaats van de spoedeisende hulp of de specialist. De huisartsenpost heeft mogelijkheden om een aantal ingrepen of controles uit te voeren: verwijderen van een moedervlek, plaatsen van een spiraaltje, controle bij longziekten of diabetisch etc. De zorg die de huisarts biedt valt niet onder het eigen risico, is goed, vertrouwd en dichtbij.

De zorgverzekeraar helpt de juiste zorg te kiezen

De primaire taak van de zorgverzekeraar is om de zorgkosten te vergoeden en de zorgkosten te regulieren. De zorgverzekeraar kan je ook helpen bij twijfel, bij de organisatie van mantelzorg, acute zorg, de mogelijkheid van een second opinie, de juiste behandelaar etc. bel 088-5557333 deze lijn is 24 uur per dag beschikbaar, je krijgt een speciaal opgeleide verpleegkundige van CZ aan de lijn.

Tip: Je kunt je vragen ook stellen via een app op je smartphone, je kunt zelfs een foto sturen die door de verpleegkundige beoordeeld kan worden.